26 Σεπτεμβρίου 2015

Σκοτ Τέιλορ - Ατομικός Αριθμός 90

Στην προηγούμενη ανάρτηση για τους ανθρώπους που μπήκαν στην ζωή μου μέσα απο το ιστολόγιο μου.Υπάρχει όμως και ένα άτομο που πρώτα έγινε φίλος μου και μετά έγινε bloggόφιλος μου.
Και δεν είναι άλλος απο τον Elkador συμφοιτητής και φίλος καλός του Χρήστου , σύζυγος της επίσης φίλης μας Κατερίνας και μπαμπάς της μικρής μου βαφτιστήρας.
Στην ανάρτηση αυτή δε θα σας μιλήσω για το ιστολόγιό του. Περάστε τώρα όλοι μια βόλτα βέβαια γιατί αξίζει , έχει και ωραίες φωτογραφίες ( νέο χόμπι αυτό)

Ο Elkador , κατά κόσμον Γιώργος Κοντογιάννης λοιπόν, μαζί με μια συνάδελφο του την Ιφιγένεια Δροσούλη έγραψαν ένα βιβλίο.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 και ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες. Πρόκειται για ένα Αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο Σκοτ Τέιλορ - Ατομικός Αριθμός 90.
Στη σελίδα τους στο Facebook μπορείτε να κάνετε μια πρώτη γνωριμία με τους ήρωες. Θα μάθετε κάποιες βασικές πληροφορίες για τη ζωή τους και διάφορα στιγμιότυπα της.

Εγώ μέσα απο εδώ θέλω να ευχηθώ ό,τι είχαν ονειρευτεί και οι δύο στην αρχή της προσπάθειας τους να πραγματοποιηθεί και η επιτυχία του να ξεπεράσει και τις δικές σας προσδοκίες.
Σύντομα να εκδοθεί και να ξεπεράσετε και τον Nesbo κάποια στιγμή ( για να μην πω με το πρώτο βιβλίο και στεναχωρήσω τον Nesbo θα πω με το επόμενο σας)

Εγώ πάντως μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο θα χαρίσω ένα σε έναν απο εσάς.Όσοι μάλιστα σχολιάσουν σε αυτή την ανάρτηση απλά για να ευχηθούν καλή επιτυχία θα έχουν 5 παραπάνω συμμετοχές όταν με το καλό γίνει εκείνη η ανάρτηση.Εντάξει αρκετά πρωτότυπος διαγωνισμός δε νομίζετε; Το βιβλίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα αλλά δικός μου ο διαγωνισμός, βάζω τους δικούς μου όρους. 

Κουμπαρούλη μας θέλω πρώτη θέση πίστα στην παρουσίαση του βιβλίου σας ;




19 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Γιώργο! Αντε και σύντομα στις βιβλιοθήκες μας! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσένα δε μετρά η συμμετοχή στο διαγωνισμό. Θα το αγοράσουμε και μάλιστα εις διπλούν. Μία για εμάς και μία για αυτόν που θα το κερδίσει.

      Διαγραφή
  2. Άντε βρε παιδιά, Γιώργο και συνάδελφε του Γιώργου, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και όταν με το καλό εκδοθεί το βιβλίο να έχετε πολλές πολλές πωλήσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουμπάρα ετοιμάσου, ράψου , θα έχουμε να πάμε σε παρουσιάση βιβλίου!

      Διαγραφή
  3. Καλη επιτυχια να εχει!! φαινεται πολυ ενδιαφερον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία!!!! Φιλιά πολλά από Πάτρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθή σε ευχαριστώ!
      Εχεις ήδη 5 συμμετοχές ....
      Είμαι αισιόδοξη βλέπεις, θα εκδοθεί που θα πάει;

      Διαγραφή
  5. Μου αρέσει που το βιβλίο δεν έχει καν εκδοθεί ακόμα, αλλά βάζεις κιόλας διαγωνισμό! Των φρονίμων τα παιδιά ε;;;
    Καλή επιτυχία στα παιδιά και από εμάς και να φάνε τον Νεσμπο λάχανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είδες;
      Ευχαριστούμε για τις ευχές!

      Διαγραφή
    2. Κι εμένα με εξέπληξε ο διαγωνισμός πριν κάν φτάσει το μελάνι να απλωθεί στο χαρτί! Αλλά οπως και να'χει είναι ωραίο να θεωρείς βέβαιο ότι θα προχωρήσει και μάλιστα σύντομα! Merci για τη θετική σας ενέργεια!

      Διαγραφή
  6. Καλή επιτυχία!! Πάντα χαιρόμαστε με νέες συγγραφικές προσπάθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Τζένη μου!
      Αντε για άρχισε να γράφεις και εσύ λίγο, αράχνες έχει πιάσει το ιστολόγιο!

      Διαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν λίγες μέρες πήγα να γνωρίσω το Nesbo από κοντά, ανάμεσα σε 2000 άτομα που είχαν έρθει μαζί μου:)
    Εύχομαι στο Γιώργο κ την Ιφιγένεια καλή επιτυχία, με το καλό να κυκλοφορήσει το βιβλίο τους και να συγκεντρώσουν 3000 άτομα στην παρουσίασή του!!!
    Λατρεύω αστυνομικά και διαβάζω μανιωδώς με όνειρο να καταφέρω κάποια μέρα να γράψω ένα κι εγώ:) Οπότε καταλαβαίνω πολύ πόσο περήφανοι είναι που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα!!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο και πολυδιαβασμένο!!!
    Εννοείται περιμένουμε το διαγωνισμό και τρέχω ευθύς αμέσως να μελετήσω τις λεπτομέρειες. Αν και δεν εχω ΦΒ ελπίζω να μπορώ!!
    Φιλιά πολλά Αννούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τις ευχές. Είναι ακόμη σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία και προχωράει. Δε χρειάζεται λογαριασμό fb για να δει κανείς τις αναρτήσεις στη σελίδα. Είναι ανοικτή για ανάγνωση φυσικά! :-) Καλή ανάγνωση. Αν διαβάσεις τα διηγήματα ξεκίνα από το παλιότερο στο νεότερο καθώς μερικά αποτελούν συνέχειες. :-)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ και εγώ για τις ευχές κορίτσι!Το βιβλίο του κουμπάρου είναι δυο φορές βιβλίο μου! Ασε που θα μαι πρώτο τραπέζι πίστα στην παρουσιάσή του! Ξέρεις τώρα, φώτα, κάμερες κτλ !
      Φιλιά πολλα και άντε κάνε καμιά ανάρτηση!

      Διαγραφή