9 Μαΐου 2008

Ανεκδοτάκι

Ένας άντρας και μια κοπέλα κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης.Ο άντρας γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα.

Η κοπέλα είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά.Ο άντρας επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα.

Της λέει:"Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση,θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση."

Η κοπέλα τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει.Ο άντρας το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:"Λοιπόν,να σου προτείνω κάτι άλλο.Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ."

Η κοπέλα το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει. Ο άντρας τη ρωτάει:"Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;".Η κοπέλα τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα,ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ.Ο άντρας χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά.

Τώρα είναι η σειρά της κοπέλας.Τον ρωτάει λοιπόν:"Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".

Ο άντρας την κοιτάζει απορημένος.Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση.Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει.Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση,ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην κοπέλα 500 ευρώ.Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί.Ο άντρας φανερά εκνευρισμένος ,τη σκουντάει και τη ρωτάει:"Λοιπόν,τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;".


Η κοπέλα τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα,ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...

6 σχόλια:

 1. χαχαχαχαχαχα
  Πολυ καλο (αν και μεταξυ μας δεν ειναι και πολυ ανεκδοτο αυτο στις μερες μας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειο Αννούλα, γέλασα πολύ! Πανέξυπνη η κοπελιά, του την έφερε για τα καλά! Είμαι σίγουρη πως οι άντρες της παρέας δε θα το εκτιμήσουν κι ιδιαίτερα...
  Φιλάκια καλή μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχα, πολύ έξυπνο!
  [πρόσκληση]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τελικά δε το σέρνει τσάμπα το καράβι!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή