29 Μαΐου 2015

Αγάπη είναι.....

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνεις απο τη δουλειά μας είναι η αγάπη των παιδιών...
Εκείνη η αγάπη η αληθινή .Η αγάπη που δεν περιμένει ανταλλάγματα. 
Οταν οι μικροί σου μαθητές σε αγκαλιάζουν κάθε πρωί , όταν στεναχωριούνται επειδή αρρώστησες και δεν πήγες σχολείο, όταν σχολάς στις 2 και μέχρι να φτάσεις στην γωνιά του σχολείου σε αγκαλιάζουν ξανά και ξανά και ξανά ξέρεις πως έχεις πετύχει τους στόχους σου. Αυτό που θέλω περισσότερο δεν είναι να μάθουν τέλεια τους κανόνες γραμματικής και την προπαίδεια. Φυσικά και θα τα μάθουμε και αυτά. 

Αλλά η πρώτη προτεραιότητα για μένα είναι να έρχονται χαρούμενα στο σχολείο.Να γελάνε, να παίζουν αγαπημένα, να είναι μια ομάδα.

Μικρούλια μου, μικρά παπάκια σας αγαπώ και εγώ πολύ πολύ! 











7 σχόλια:

  1. Αχ ο γιος μου του χρόνου τελειώνει το δημοτικό και κάθε ελπίδα να σε είχε δασκάλα σβήνει βρε Άννα! Τι απλό που είναι για τα παιδιά να εκφράσουν την αγάπη τους! Μακάρι σε κάποια πράγματα να μέναμε όλοι για πάντα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι όμορφο σε ευχαριστώ...Είμαι τυχερή που κάθε μέρα την περνάω με μικρά παιδιά. Γίνομαι και εγώ παιδί.Οταν παίρνεις και τόση αγάπη τι άλλο να θες ; Ετσι όπως ειναι η κατάσταση στη χώρα μας , εκεί που έχει πάει ο μισθός μου τουλάχιστον έχω αυτό. Την αγάπη, τα χαμογελα , τις αγκαλιές.

      Διαγραφή
  2. Η προτεραιότητά σου είναι και δική μου προτεραιότητα για το παιδί μου. Πρώτα από όλα να είναι χαρούμενο στο σχολείο του και να περνάει όμορφα και δευτερευόντως οι γνώσεις. Αν μπορεί να τα έχει και τα δύο, ακόμη καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς όπως σωστά γράφεις, τα βασικά θα τα μάθουν.
    Τυχερά τα παιδάκια που σε έχουν δασκάλα. Είσαι υπεροχότατη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προτεραιότητά σου είναι και δική μου προτεραιότητα για το παιδί μου. Πρώτα από όλα να είναι χαρούμενο στο σχολείο του και να περνάει όμορφα και δευτερευόντως οι γνώσεις. Αν μπορεί να τα έχει και τα δύο, ακόμη καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς όπως σωστά γράφεις, τα βασικά θα τα μάθουν.
    Τυχερά τα παιδάκια που σε έχουν δασκάλα. Είσαι υπεροχότατη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι και εγώ τυχερή που τα έχω!
      Σε 3 μήνες θα γνωρίσω τους νέους μου μαθητές.Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να συναντηθούμε σε κάποιο σχολείο!

      Διαγραφή