30 Μαΐου 2017

Επέστρεψα....

Έχουν περάσει μήνες που έχω να γράψω εδώ!
Πόσες φορές είπα "ααα να το γράψω αυτό στο ιστολόγιο το απόγευμα" και αναβολή στην αναβολή πιάσαμε Μάιο...ο οποίος τελειώνει αύριο.
Κίνητρο για να επιστρέψω η επιμόρφωση Β1 Επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες. Εργασία που είχαμε χθες; Να φτιάξουμε ένα ιστολόγιο! Χα , έχω ιστολόγιο είπα και με χαρά το έδειξα στους συναδέλφους μου. Μάλιστα ένας απο τους συμμαθητές μου , μου είπε πως στο ιστολόγιό μου έχει μπει αρκετές φορές. Είπα λοιπόν να γράψω επιτέλους μια νέα ανάρτηση.

Η σχολική χρονιά πέρασε τόσο γρήγορα αυτή τη χρονιά. Τελικά όσο και αν γκρίνιαξα στην αρχή που άλλαξα σχολείο πέρασα ΚΑΙ φέτος όμορφα.
Μάθαμε, τσακωθήκαμε, γελάσαμε, θυμώσαμε, φιλιώσαμε, κλάψαμε, παίξαμε, τραγουδήσαμε, δημιουργήσαμε ....είναι τόσες πολλές οι στιγμές που δε ξέρω τι να πρωτογράψω!
Πάω να δω τις φωτογραφίες που έβγαζα και υπόσχομαι ( αν με διαβάζει πλέον κάποιος) να επιστρέψω σήμερα κιόλας με νέα ανάρτηση ( καλά μπορεί και αύριο)



8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ανοίγω υπολογιστή και στρωνομαι στο γράψιμο....παλι με καθυστέρηση.

      Διαγραφή
  2. Γεια σας . Είμαι μαθήτρια της δευτέρας Γυμνασίου ( Τώρα πλέον Τρίτης ) και διαβάζω το ιστολόγιο σας εδώ και δύο χρόνια περίπου . Είμαι ενθουσιασμένη από το ποσό πολυ αγαπάτε τους μαθητές σας και εκείνοι εσάς . Από τις αναρτήσεις σας εχω πάρει πολλές ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες . Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λογια. Χαίρομαι ενα παραπονα που τα λογια αυτα τα λέει μια μαθητρια.
      Σου εύχομαι ενα όμορφο καλοκαίρι! Εύχομαι επίσης να πηρες και να παίρνεις αγάπη απο τους δασκάλους και καθηγητές σου

      Διαγραφή
  3. Αν και σας άφησα σχόλιο στην άλλη ανάρτησή σας, θα πω κάτι εδώ πιο σχετικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν γράφετε όσο τα προηγούμενα χρόνια, όμως είναι λογικό, καθένας μας έχει πολλές υποχρεώσεις. Και εγώ δεν έγραφα στο δικό μου ιστολόγιο γιατί έδινα 2η φορά Πανελλήνιες. Τελικά, ίδρωσα και πέρασα, όχι εκεί που ήθελα αλλά σε μια σχολή που με ενδιαφέρει (στην Καλαμάτα όμως, όχι στην Αθήνα, αχ αυτές οι βάσεις), Ιστορικό-Αρχαιολογικό. Είμαι άτυχος γιατί δεν σας πρόλαβα όταν μπορούσατε να γράφετε τακτικά, είμαι μικρός για αυτό και μπήκα στο δίκτυο στην ώριμη ηλικία. Καλή σχολική χρονιά να έχετε και ας σας δυσκολεύει το υπουργείο με τα καπρίτσια του (νέα θρησκευτικά)
    ΥΓ: Μια παραγγελία θέλω. Όποτε βρείτε χρόνο, θέλω να μας πείτε λίγα λόγια για την τάξη που έχετε τώρα και γενικότερα τα νέα σας. Τώρα που έχω χρόνο θα παρακολουθώ το μαγικό ιστολόγιο στενά και από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είδα αυτό το σχόλιο. Μάλιστα στο άλλο σε ρωτούσα αν έδωσες ξανά εξετάσεις.
      Φέτος έχω σκοπό να γράφω πιο συχνά και έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου πως θα το τηρήσω!

      Διαγραφή