4 Αυγούστου 2009

Ατύχημα με παιδιά!!!Aς πάνε όλα καλά!!!

Μόλις γυρισα απο το νοσοκομείο!!!Και θελω καπου να ξεσπασω!!!
Εγω καλα ειμαι!!!

Σημερα το απογευμα ενα αυτοκινητο και ενα μηχανακι επεσε πανω σε 15 προσκοπους ηλικιας 11-15 χρονων που περιμεναν το λεωφορειο για να τους επιστρεψει στην Ιεραπετρα!Ειχαν παει κατασκηνωση σε ενα γειτονικο χωριο!!!

Ενας νεαρός λοιπόν πήγε να προσπεράσει ενα μηχανακι , εχασε ελεγχο , τρακαρε μηχανή και οι δυο μαζι επεσαν πανω σε παιδάκια.
Ενω λοιπον επεστρεφα απο τη θαλασσα ειδαμε ενα πανικο απο ασθενοφορα ,αυτοκινητα,πυροσβεστικη κτλ...Τοτε δε ξεραμε τι συμβαινει, απλα σκεφτηκαμε πως θα ναι κατι σοβαρο...
Μεχρι να φτασουμε Ιεραπετρα απο την παραλία τα ασθενοφορα ξαναεπεστρεφαν πίσω...ουρλιαζοντας.Αυτοκινητα με αλαρμ και κορνες μας εκαναν προσπεράσεις.Περασαμε και εμεις αναγκαστικα ενα φαναρι με κοκκινο για να περασει το ασθενοφορο...
Και μεσα στο σουπερ μαρκετ εμαθα τα νεα...Και παγωσα!!!Ακουγοντας τι εγινε λεω παει θα εχουν σκοτωθει παιδιά...Ευτυχως ολα ηταν τραυματιες...
Πηγα γυρω στις 9 στο νοσοκομειο να δω το συναδελφο μου (συνοδος στα παιδια)και εκει εμαθα πως ειναι σοβαρα η αδερφη ενος μαθητη μου. Ο μαθητης μου και αυτος τραυματιας στην εντατική αλλα πιο ελαφρυα.Καποια παιδια μεταφερθηκαν Ηρακλειο και αλλα Αγιο Νικολαο...
Ενα μονο ευχομαι...Ολα να πανε καλα και τα παιδια να επιστρεψουν συντομα σε οικογενειες τους... Αυτες τις μερες του 15Αυγουστο ας τα βοηθησει η Παναγια να το ξεπερασουν και αυτο!!!


Σε αυτην την κατασκηνωση με ειχε καλεσει ενας συναδελφος.
"Αντε ελα να παμε παρεα"
Εγω δεν πηγα.Οχι πως ειχα καποιο προαισθημα απλα δεν ηθελα.Δε ξερω αν θα ημουν και εγω εκει εκεινη την ωρα...Ο συναδελφος μου καλά σωματικά...γιατι γενικοτερα καταλαβαινετε!


Μαρινουλα κρατα γερα εεε;;;

17 σχόλια:

  1. Περαστικά σε όλα τα παιδιά ... γρήγορα να πανε σπιτάκι τους ...
    γμτ... παντα κατι πρεπει να συμβαίνει ??

    Μαρινούλα Γερά (οπως λέει και η Αννα) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικα σε ολα τα παιδια & γρηγορα!!!

    Γερα και στη Μαρινουλα και σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν όλα τα παιδιά γερά στο σπίτι τους, αλλά δεν είναι εύκολο να μην θυμώνεις οταν συμβαίνουν τέτοιου είδους ατυχήματα από απρόσεκτη βιασύνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω Αννούλα μου να πάνε όλα καλά και να αναρρώσουν γρήγορα όλοι οι τραυματίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω Αννούλα μου να πάνε όλα καλά και να αναρρώσουν γρήγορα όλοι οι τραυματίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοριτσάκι μου κουράγιο σε όλους σας. Όλα θα πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστω ολους σας για ευχες...Δυστηχως τιποτα νεοτερο προς το παρόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γω ανατριχιασα ακουγοντας την ειδηση.Τι να πω!!!ο θεος να βοηθησει τα παιδια.Αλλα χρειαζεται τελικα και μια παιδεία τελικα σ'αυτη τη χωρα σχετικα με το τιμονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ..όταν τα λόγια ειναι περιττά.

    όλα καλά να πάνε, από μεσα απ' την καρδιά μου.΄ολα!

    σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια ευχή από όλους μας και θετική σκέψη να γυρίσουν όλα τα παιδάκια καλά στο σπίτι τους. Πραγματικά εξοργιστική η αιτία που τα οδήγησε στο νοσοκομείο. Μακάρι να έχουμε καλή εξέλιξη και να μην πονέσει κανείς περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περαστικά και σε σενα και στα παιδιά
    Ευχομαι ολα να πανε καλα
    Καλο υπολοιπο καλοκαιριου Αννουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κακό δεν ξές απο που θα έρθει δυστυχώς, εύχομαι όλα να πήγαν καλά και τα παιδιά να το ξεχάσουν γιατί κάτι τέτοια ατυχήματα αφήνουν φοβίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι όλα τα παιδιά να γίνουν καλά και να γυρίσουν στις οικογένειες τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καμια φορά λέμε γιατί να είμαι μπροστά, γιατί να το δω. Τελικά ίσως να έπρεπε γιατί μπορεί να μπορείς με το δικό σου τρόπο να βοηθήσεις. Λεώ βλακείες ίσως αλλά μέσα από την εκπαίδευση μπορούμε να βοηθήσουμε ωστε τα παιδιά να γίνουν πιο συνειδητοποιημένοι οδηγοί αλλα και να τα βοηθήσουμε ώστε να προσέχουν ακόμα κι όταν περιμένουν σε μια στάση. Καλό είναι να είμαστε προνοητικοί. Δεν ξέρω αλλά θυμώνω όταν ακούω τέτοια. Αλλά μετά σκέφτομαι πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το άκουσα και στις ειδήσεις! Φοβερό... πραγματικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τα παιδάκια! Το εύχομαι ολόψυχα! Όταν ακούω κάτι τέτοια...
    Άννα μου θα έπαθες σοκ... φυσικό είναι. Ελπίζω να περάσει κι αυτό.
    Καλό απόγευμα Αννα μου! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περαστικά σε όλα τα παιδιά. Ευχή μου να είναι όλα τους καλά το συντομότερο δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχαριστω ολους σας!!!Οι ευχες σας επιασαν τοπο και οπως εγραψα και στην νεα αναρτηση τα μικρα μας ειναι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή